HIERONNAN VAIKUTUKSET

-Vilkastuttaa verenkiertoa ja

poistaa kuona-aineita

- Parantaa nivelten liikkuvuutta

-Vähentää stressiä ja rentouttaa

mieltä sekä kehoa

-Vapauttaa tunteita ja lisää kehotietoisuutta

HIERONTAA EI SUOSITELLA MIKÄLI SINULLA ON

-Flunssa tai kuume

-Infektio ihossa

-Pahanlaatuisia kasvaimia

-Suurentuneet imurauhaset

-Laskimotukokset, verenvuototauti

-Palovammat,sädehoito

-Tuoreet vammat

HOITOJEN MONIPUOLISTAMISEKSI KÄYTÄN MYÖS

-Mobilisoivaa hierontaa

-Lihaskalvohierontaa

-Triggerpistekäsittelyä

-Nivelten käsittelyä

-Energiavenytystä

KLASSINEN HIERONTA

Klassinen hieronta on perinteinen hierontamenetelmä, joka laukaisee lihajännitystä ja lieventää kipuja.

Hieronta sopii kaikenikäisille.

Varaa aika soittamalla tai kätevästi nettiajanvarauksena!

LIHASKALVOHIERONTA

Lihaskalvo ympäröi lihaksia ja muita pehmytkudoksia yhdistäen eri kehonosat toisiinsa. Lihaksen ollessa rasituksessa tai pitkään jännittyneessä tilassa myös lihaskalvo kiristyy. Jännitykset heikentävät aineenvaihduntaa aiheuttaen lihaskalvokipuja ja liikelaajuuden rajoittumista.

Kalvokäsittelyhoito tapahtuu käsin, ilman hierontaöljyä, jolloin käsittely on voimakkaamman tuntuista kuin perinteinen hieronta. Hoidon jälkeen olo on kevyempi ja rentoutunut.

Kysy lisää lihaskalvokäsittelystä tai varaa aika hierontaan!

TRIGGER-PISTEKÄSITTELY

Triggerpisteet ovat lihakseen tai lihaskalvoon syntyviä kipupisteitä, jotka säteilevät kipua joskus laajallekin alueelle. Esimerkiksi lapaluun lihaksissa olevat pisteet voivat säteillä käsivarteen ja pakaralihaksen lihaksessa olevat pisteet koko jalkaan.

Triggerpistekäsittelyllä voidaan päästä eroon kauankin jatkuneista kivuista. Usein krooninen ja yhä uudelleen palaava kipu saadaan taltutettua toistamalla triggerpistekäsittely tarpeeksi monta kertaa.

Ennen hoitoa jokaisen asiakkaan kanssa keskustellaan hoidon tarpeesta ja hoito sekä suositeltavat hoitokerrat räätälöidään henkilökohtaisesti.

HERMORATAHIERONTA

Hermoratahieronta on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa käsitellään aina koko keho. Hermoratahieronta sopiikin hyvin rentouttavaksi hoidoksi, jossa mieli ja hermosto rauhoittuvat. Siten luonnollinen puolustusmekanismi saadaan toimimaan ja keho elpyy ja puhdistuu kuona-aineista.

Hoito sopii kaikille, paitsi raskaana oleville ja juuri leikkauksesta tulleille (alle 2 kk). Jos epäilet hoidon sopivuutta, keskustele lääkärisi kanssa ennen hoidon aloittamista.

Varaa aika hermoratahierontaan!